6:24 pm Новини

Солідарність колег рятує медіа

Війна сьогодні – не лише в Бахмуті чи Оріхові, Енергодарі чи Харкові, Херсоні чи Львові. Не лише за право бути незалежними. За право бути українцями.
Війна сьогодні – і за незалежну пресу. Вижити в цій війні нашим медіа вдається завдяки підтримці, солідарності та спільним діям з медіапартнерами з усього світу.
 
І нам цей рік хочеться розпочати з подяки нашим польським колегам, що в перші дні березня 2022 року разом з медійними організаціями зі скандинавських країн створили Ukrainian Media Fund. Завдяки допомозі фонда наша Асоціація Незалежних регіональних видавців України вже підтримала локальні медіа з понад 10 млн унікальних читачів та біля 1 млн накладу друкованих видань на місяць!
 
Саме завдячуючи цій підтримці медіа з коло 23 міст України можуть і далі видавати свої газети, збирати важливу місцеву інформацію для своїх читачів онлайн, продовжувати інформувати локальну спільноту про надважливі, іноді критично життєво важливі речі: про укриття, маршрути евакуації, медичну допомогу, психологічну підтримку.
 
Саме завдяки таким спільним діям наші локальні журналісти мають 10 точок підзарядки – Хаби Медійної Незламності, де функціонують зарядні станції і є приємна компанія колег.
 
Бронежилети, каски, аптечки, usb лампи, power banks, ноутбуки, відеокамери, фотоапарати, спальники, термомішки, рації – все, що потрібно для виживання. Для життя. Для перемоги.
 
Дякуємо за солідарність.
Дякуємо, що ви з нами.
До перемоги.
 
Оксана Бровко, директорка АНРВУ
 
(Visited 103 times, 1 visits today)

Close