5:56 am Новини, Проєкти

Нові бізнес-можливості для 5 регіональних медіа: Ukraine Innovative Media Program

У рамках проєкту Інноваційні Медіа України (Ukraine Innovative Media Program) Media development investment fund (MDIF) у партнерстві з Асоціацією незалежних регіональних видавців України відібрали для підтримки 5 бізнес проєктів від українських регіональних медіа. Завдяки програмі  відібрані редакції отримають фінансову та менторську підтримку для реалізації їхніх ініціатив.

Отже, наша Innovative Media команда — це: «Гривна» з Херсона, «Кременчуцький Телеграф» з Кременчука, «Kolo.news» з Полтави, «Одеське життя» з Одеси та «Молодий буковинець» з Чернівців. Вітаємо переможців!

Протягом наступних 11 місяців команди будуть створювати цікавий контент у відеоформаті, підкорювати YouTube та TikTok, ефективно монетизувати соціальні мережі, розвивати рекламні відділи за підтримки наших менторів.

Ми віримо, що цей проєкт відкриє нові горизонти для української журналістики та стане прикладом успішної адаптації до сучасних медіа-реалій. Інновації в медіа можливі і під час війни.

Проєкт Ukraine Innovative Media Program реалізується в Україні Асоціацією незалежних регіональних видавців України у партнерстві з MDIF.

Більше про наші проєкти та можливості читайте на Фейсбук-сторінці Асоціації.

(Visited 155 times, 1 visits today)

Close