5:22 pm Новини

Програма для українських медіа менеджерів Digital ABC: стартуємо!

Відбір до проєкту зроблено! На курс медіа менеджерів Digital ABC відібрано 29 учасників з 9 українських ньюзрумів.

Це був амбітний виклик, адже увага до проєкту з боку медіа була справді великою.

Ми отримали майже 120 заявок від редакцій різного рівня та географії. Дуже тішить, що взяти участь в конкурсі мали бажання і “початківці”, і вже відомі та потужні медіа українського ринку.

Про що це свідчить? Про те, що тема навчання медіа менеджменту надактуальна. Попри війну в країні,  наші медійники прагнуть розвитку та росту!

Є запит – є рішення! 

24 березня найбільш мотивовані та готові до змін медійники розпочнуть своє навчання на проєкті Digital ABC. Одеса, Херсон, Тернопіль, Кременчук, Полтава, Чернігів, Чернівці, Рівне, Хмельницький – сміливі міста зі сміливими управлінцями, що готові стати на шлях трансформації їх медіа.

Попереду багато роботи. Досвід українських та європейських колег, дослідження працюючих кейсів, побудованих на реальних прикладах відомих медіа, неочікувані дані, думки, що змусять замислитись та подивитись на своє медіа з нестандартного боку.

Детальніше про проєкт Digital ABC читайте тут.

Локалізація та переклад цього курсу були розроблені за фінансової підтримки Європейського Союзу. Відповідальність за його зміст несе автор WAN-IFRA, а за переклад DT Global, лідер консорціуму EU4IM, і він не обовязково відображає погляди Європейського Союзу.

(Visited 108 times, 1 visits today)

Close