7:51 pm Новини

Грантова підтримка журналісток на виготовлення соціально важливого контент

Асоціація Незалежних регіональних видавців України , в рамках реалізації проєкту The Women in News, за підтримки WAN-IFRA відкриває прийом заявок від журналісток на підтримку виготовлення контенту.

Розмір підтримки – 2500 євро на виробництво чотирьох матеріалів протягом двох місяців. Подаватися можуть журналістки, що працюють в медіа, та фрілансерки.

“Це дуже цінно, в такі важкі для медіа часи відчувати підтримку та взаємодію колег! Наш новий проєкт на підтримку журналісток – це ще один з-поміж декількох наших проєктів з міжнародною асоціацією WAN-IFRA. Ми добре розуміємо, наскільки важливо надати можливість жінкам в медіа відчути додаткову опору та підтримку під час війни. Вірю, що 20 журналісток, котрих ми оберемо до участі в проєкті, зможуть розкрити важливі та цікаві теми. Пріоритети будуть віддаватися тим тематикам, що орієнтовані на жіноцтво, та розкривають соціально важливі проблеми. Найкращі 5 матеріалів можуть бути поширені в іноземних медіа”, – Оксана Бровко, директорка АНРВУ.

Які умови?

Підготувати за період жовтень – листопад по 2 матеріали на місяць на соціально важливу тематику, що не є мейнстрімом, але тим не менш є суспільно важливою для українців.

Можливі формати контенту: розслідування, інтерв’ю для газети чи сайту, мультимедійні історії, подкасти, радіопрограми чи відеоінтерв’ю, графічні історії, тощо.

Хто може податися?

Журналістки та небінарні особи, що працюють в українських медіа чи фрілансерки.

Як податися?

Реєстраційна форма тут: https://forms.gle/ D2Ep1cBh9ReMuNb39

Будь ласка, обов’язково в реєстраційній формі розкривайте достатньо широко тему, яку ви плануєте розкрити в своїх чотирьох матеріалах.

Термін прийому заявок: до 18 вересня.

До 1 жовтня ми повідомимо вас про результат розгляду.

Проєкт здійснюється в рамках реалізації грантового проєкту між АНРВУ та WAN-IFRA, задля реалізації проєкту SIRI (Social Impact Reporting Initiative).

(Visited 70 times, 1 visits today)

Close